PREČO VAPOVAŤ HHC?

HHC je na slovenskom trhu len krátku chvíľu, ale za ten čas si získalo už pomerne veľkú základňu užívateľov, ktorí naň nedajú dopustiť. Mnoho z nich si obľúbilo metódu vapovania. V čom je lepšie ako iné spôsoby a prečo zvoliť práve HHC vaping?

Čo je vaping?

Vaping je elektronické fajčenie, radíme sem vaporizéry, e-cigarety a vapovacie perá. Všetky tieto zariadenia sú napájané batériami, ktoré simulujú fajčenie. Väčšinou sú obohatené o aromatické látky či látky ako je nikotín, CBD alebo práve HHC. Vaping sa v posledných rokoch stáva stále populárnejšou alternatívou ku klasickým cigaretám a mnoho ľudí sa domnieva, že je menej škodlivý ako fajčenie tradičných cigariet.

HHC je druh kanabinoidu, ktorý sa zahrieva a potom inhaluje. Tvrdí sa, že je silnejší ako iné formy konope, a niektorí ľudia tvrdia, že má intenzívnejšiu chuť . Pre tieto tvrdenia však zatiaľ neexistujú žiadne vedecké dôkazy. Niektorí ľudia ho používajú na liečbu zdravotných problémov, druhí zase pre navodenie euforických stavov či pre relaxáciu . 

Výhody vapovania kanabinoidu HHC

Väčšina ľudí používa metódu vapovania, pretože je diskrétna a dá sa ľahko skryť. HHC nie je tak náročné na pľúca ako iné formy konope a môže byť užitočné pri mnohých ťažkostiach. Je možné ho užívať cez vaporizér alebo bong či pridávať do jedla. Vapovanie sa stalo obľúbeným spôsobom konzumácie konope. Na rozdiel od fajčenia neobsahuje vapovanie škodlivé toxíny a karcinogény, ktoré vznikajú pri fajčení konope. Vapovanie HHC kanabinoidov má tak mnoho výhod.

  • Poskytuje diskrétnejší spôsob konzumácie konope.
  • Vapovanie je lacnejšie ako fajčenie.
  • Umožňuje kontrolovanejšie dávkovanie kanabinoidov.
  • Je zdravšie ako fajčenie.

Ako vapovať kanabinoid HHC?

Existuje niekoľko spôsobov, ako vapovať HHC kanabinoid. Najjednoduchší spôsob, ako začať, je s vaporizačným perom. S vaporizačným perom jednoducho naskrutkujete cartridge na koniec vaporizéra a fajčíte ako cigaretu.

Tento spôsob užívania je rastúcim trendom, ktorý spotrebiteľom umožňuje užívať si terapeutické účinky konope bez toho, aby museli fajčiť alebo vapovať tradičné cigarety. Pomocou vapovacieho pera môžu používatelia inhalovať kanabinoidy prostredníctvom elektronického vykurovacieho telieska, čím sa vyvarujú škodlivých účinkov tabakového dymu. Vapovanie je bezpečnejšou alternatívou a diskrétnejším spôsobom konzumácie konope. Vaporizačné pero je možné použiť s akýmkoľvek typom kanabinoidov HHC. 

V súčasnej dobe sa snažíme ponúkať veľký výber vapovacích pier s rôznymi príchuťami. Každá príchuť obsahuje HHC, ale je unikátna aj pre svoje ďalšie vlastnosti, chute a arómy. Náš liquid obsahuje 95% HHC a 5% aromatického terpénu. Je to najobľúbenejšia forma vapovania. Vaporizéry zahrievajú liquid na požadovanú teplotu, ktorá spôsobí odparovanie účinných látok. Budete si tak môcť vychutnať účinky HHC kdekoľvek a kedykoľvek. 

Čo vedľajšie účinky?

Pokiaľ ide o vedľajšie účinky HHC, nie je toho veľa. Väčšina aktívnych užívateľov hlási mierne vedľajšie účinky podobné tým, ktoré sa objavujú pri užívaní THC. Pokiaľ to teda s užívaním preženiete, môžete očakávať záchvaty úzkosti spolu so suchom v ústach, začervenanými a suchými očami alebo nespavosťou. Vždy užívajte naše produkty s mierou a buďte zodpovední.

Prečo vapovať kanabinoid HHC?

Vapovanie kanabinoidov HHC môže byť zdravšie ako fajčenie klasického konope. Vapovanie je tiež oveľa bezpečnejší spôsob konzumácie ako fajčenie. Podľa britskej štúdie je vapovanie rovnako zdravé ako nefajčenie a dokonca menej škodlivé ako fajčenie tabaku. Na rozdiel od tradičných cigariet neobsahuje para žiadne karcinogény ani toxické látky. Je však potrebný ďalší výskum, ktorý by určil dlhodobé účinky vapovania tejto látky. Preto je dôležité sa pred rozhodnutím, či vapovať, zoznámiť so všetkými možnými rizikami alebo sa poradiť so svojím lekárom.