Čo je THC-P?

Svet kanabinoidov je stále do značnej miery neprebádaným územím, v ktorom nie je vždy jednoduché sa orientovať. S výskumom a novými kanabinoidmi, ktoré sa neustále skúmajú a uvádzajú na trh, nie je nič nezvyčajné, že sa jednoducho stratíte a neviete, ktorý je ten pravý pre vás. Zo skratiek, ako sú HHC, THC, CBD alebo dokonca HHC-O, sa človeku niekedy zatočí hlava. Ale práve na to sme tu my, aby sme vám podali pomocnú ruku a vy ste vedeli, po čom siahnuť. Dnes sa zameriame na relatívne nový kanabinoid - THC-P - a jeho účinky na organizmus.

THC-P a testy

Zatiaľ nie je na 100 % známe, či je bezpečné užívať THC-P pred akýmkoľvek drogovým testom. Vzhľadom na jeho úzku súvislosť s THC je možné, že v tele neprebieha rovnaký proces, ktorý sa prejaví pri týchto testoch. Preto ak vás čakajú akékoľvek drogové testy, je najlepšie vynechať produkty s THC-P a akýmikoľvek inými kanabinoidmi s THC.

Koľko rokov musíte mať, aby ste si mohli kúpiť THC-P?

Existujú všeobecné predpisy, ktoré stanovujú, že v prípade týchto látok by mali mať spotrebitelia na nákup viac ako 18 rokov. Z tohto dôvodu musíte byť vo väčšine prípadov starší ako 18 rokov, aby ste si mohli kúpiť akékoľvek produkty online v našom obchode. V našom internetovom obchode je minimálny vek 18 rokov na nákup povinný.

Je legálne posielať THC-P kuriérom a poštou?

Rozhodne, THCP je možné legálne poslať prostredníctvom akejkoľvek kuriérskej spoločnosti. Nemusíte sa obávať žiadnych komplikácií.

 

Ako je to teda s THC-P?

THC-P je stále relatívne nový kanabinoid, ktorý talianski vedci objavili len v roku 2019. Je veľmi podobný THC, ale jeho účinky sú podstatne vyššie. Je skvelým pomocníkom najmä vtedy, ak hľadáte účinný liek proti bolesti, na lepší spánok a na zbavenie sa stresu a úzkosti. Pri užívaní počiatočnej dávky je potrebné dbať na zvýšenú opatrnosť a dávku rýchlo nezvyšovať. 

O všetkých nových štúdiách týkajúcich sa THC-P vás budeme čoskoro informovať. Dúfame, že sme vám pomohli lepšie sa orientovať v tomto stále sa rozširujúcom svete. Prajeme vám príjemné a hlavne bezpečné užívanie!

 

Kanabinoidy sú našou vášňou a cestou k lepšiemu a šťastnejšiemu životu.